Cu experiență profesională în management și marketing cultural, organizare de spectacole și evenimente, relații publice și comunicare, în proiecte finanțate din fonduri europene atât în sectorul privat (ONG-uri), cât și în sectorul public, Anda iubește cele șapte arte în egală măsură și crede că „lucrul cel mai rău pe care-l poţi face, e să nu faci nimic”.

Are un Master în Relații Publice și Comunicare în cadrul SNSPA (2004) și este absolventă a Facultății de Transporturi din cadrul UPB (1991).

Activitatea Andei în cadrul Casei de Cultură a Studenților București înseamnă coordonarea de proiecte cultural – artistice și educative: festivaluri, stagiuni de teatru, muzică, proiecții filme, cursuri, precum și organizarea și gestionarea bazei de conținuturi editoriale/de promovare a instituției îndeosebi în social-media.

În perioada 2018- 2019 Anda a fost implicată în proiectul Cultura Alternativă, care a avut ca scop realizarea unei propuneri de politică publică care să ducă spre recunoașterea oficială a statutului socio-profesional al artistului în România.

Expertă în cadrul proiectului Arhiva Muzeul Rock din România